Modul.Sisteme de servire
Tema
.Realizarea mise-en place-ului
Obiecte
de inventar necesare efectuarii mise-en –place-ului
pentru dejun
https://im-a-puzzle.com/obiecte_de_servire_4KHvIEb4.puzzle
https://im-a-puzzle.com/look_i_m_a_puzzle_6F1uzYkf.puzzle
https://im-a-puzzle.com/inventar_pentru_servire_8Y4JDEHR.puzzle
Tipurilor de mise-en place pentru dejun
https://im-a-puzzle.com/meniu_complet_9hceNwzp.puzzle
https://im-a-puzzle.com/meniu_simplu_8NVlQPxy.puzzle
TEST DE EVALUARE
http://www.quiz-maker.com/QEKHWF37B
Modul:Sortimentul de
preparate și băuturi
Materii prime necesare obtinerii cremei
de vanilie
https://jamboard.google.com/d/1eF6ky3OXrwH1ktXSkt92sf5rdPFmil0o5Co3J5BDHPo/edit?usp=sharing
TEST DE EVALUARE(RECAPITULARE)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgoLFkPi_crnVPwe7rLZUO0zBJ-1B51HnKEyXbJuIHj-YDpA/viewform
TEST
EVALUARE/PERSONALIZAT
https://wordwall.net/resource/10332272
Modul:Preparate
cu specific mediteranean
Tema:Preparate
grecesti
Sortimente de preparate cu specific
grecesc:
https://im-a-puzzle.com/sos_tzatziki_4XNhSMqU.puzzle
https://im-a-puzzle.com/look_i_m_a_puzzle_7VVIGgWL.puzzle
https://im-a-puzzle.com/ciorba_r_dautean__7lWz4HVh.puzzle
Materiilor prime necesare obtinerii
sosului tzatziki, preparatului Keftedes
https://jamboard.google.com/d/1UVM_3BEOov2WECLiaq8zEnbG9dUl7ueQYbWZv2yCHtg/edit?usp=sharing
https://jamboard.google.com/d/1UVM_3BEOov2WECLiaq8zEnbG9dUl7ueQYbWZv2yCHtg/edit?usp=sharing
TEST DE EVALUARE
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY7Znr57hPXERZ-jfx09xfZD5N4Nvo_bJU1zVY_z7M_Q9elQ/viewform
Modul.Procese de bază in
alimentație
Dotări specifice spatiilor de servire
https://im-a-puzzle.com/mobilier_in_dotarea_salii_de_servire_8HSWxWPr.puzzle
https://im-a-puzzle.com/look_i_m_a_puzzle_8qwtxagY.puzzle
https://im-a-puzzle.com/serviciu_pentru_ceai_7UcPaWiK.puzzle
CLASA : a
XI-A.P.învǎţǎmânt special liceal
MODULUL II . Sisteme de
servire
TEMA. Realizarea mise-en-place-ului
LECȚIA. Mise-en-place-ul pentru
dejun
TIPUL LECȚIEI: de evaluare a
consolidării priceperilor şi deprinderilor
DURATA: 100 minunte
LOC DE DESFĂȘURARE: atelier școală/online
UNITATEA DE REZULTATE ALE INVAȚĂRII TEHNICE SPECIALIZATE :
8.UTILIZAREA SISTEMELOR DE SERVIRE ÎN RESTAURAȚIE
Rezultate ale învățării:
Cunoștințe
8.1.1. Prezentarea rolului obiectelor de inventar în structura mise-en-place-ului.
Abilități
8.2.1. Realizarea mise-en-place-ului de întâmpinare.
8.2.2. Realizarea mise-en-place-ului pe baza unei structuri de meniu comandat.
8.2.3. Completarea mise-en-place-ului conform
meniului.
COMPETENŢE
DERIVATE:
Cd1Caracterizarea dejunului din punct de vedere
alimentar
Cd2 Clasificarea meniului pentru dejun după numărul și
structura preparatelor
Cd3 Selectarea obiectelor de inventar folosite la
realizarea celor trei tipuri de mise-en-place pentru dejun
Cd4 Realizarea
tipurilor de mise- en-place pentru dejun simplu conform regulilor de
sevire învățate
Cd5 Respectarea normelor de igienă la manipularea obiectelor de inventar
https://wordwall.net/resource/10064371
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu